Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Festékek, ecsetek, papírlapok, mécses tartók, mellettük pedig változatlanul a kreativitás vette át a főszerepet csütörtök délután a környei Közösségi és Tájházban, ahol ismét a tatabányai Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ munkatársai várták szöszmötölni a már hagyományos Pitypang Játszóház programsorozat keretén belül a gyerekeket.

Igaz a szervezők több gyerkőcre számítottak, s a kisebb létszámot tudjuk be a nyaralási időszaknak, azt mindenki megállapíthatta, hogy aki ott volt, nem akármilyen remekművet vihetett haza emlékbe, a közös alkotás élményéről és a Gelato Italiano-tól ajándékba kapott finom fagylaltról nem is szólva.

A játszóház folyamatosan más és más kézműveskedést kínál a fiúknak és lányoknak. A szervezők elárulták, hogy a jövő héten asztali díszt, kalapot, orvosi fejpántot, sőt, Barbapapát is készíthetnek majd a gyerekek, de hogy a népszerű mesefigura milyen technika eredményeként elevenedhet meg, az titok, s csak az tudhatja meg, aki 26-án, csütörtök délután 1 és 4 óra között ellátogat a tájházba.

A program szervezője a TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat és Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ, támogatja Környe Község Önkormányzata.

Megosztás