Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

8szini-iskolaRendhagyó nagyszünet volt pénteken az általános iskolában, a gyerekeket Stepa Erika, Dallos Zoltán és Tóth András happeninggel várta az udvaron: a Művelődési Ház új alkotóműhelyéhez, a hamarosan induló színházi tehetséggondozáshoz toboroztak.

A diákok a gitármuzsikával kísért megzenésített versnél még kissé távolságtartóan „hallgatóztak”, aztán a Well Hello népszerű slágerét már nemhogy az előadókkal együtt énekelték, de még ráadást is kértek belőle.

1szini-iskolaTovábbi „ráadás” a Művelődési Házban mindazon gyerekek számára, akik szívesen lennének tagjai egy kreatív társaságnak, s szeretnék fejleszteni színészi képességeiket.

A díjtalanul látogatható színjátszó szakkör vezetője, Dallos Zoltán színész az alsó tagozatos diákokat november 2-án, hétfőn 15.30 és 16.15, a felsősöket november 5-én, csütörtökön 17 órától várja a Művelődési Házban!

2szini-iskola12szini-iskola 3szini-iskola 4szini-iskola 5szini-iskola 6szini-iskola 7szini-iskola 9szini-iskola 10szini-iskola 11szini-iskola

Megosztás