Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1bajnokcsapatIsmét változásokkal futott neki a Fejér Megyei Női Labdarúgó Bajnokságnak a Környe SE kétszeres bajnok női focicsapata, ám ez egyáltalán nem akadályozta meg abban, hogy már az első fordulóban lehengerlő győzelmet arasson. A hölgyekre szombaton, hazai pályán a megye legnagyobb rangadója vár a Tatabányai Amazonok ellen.

Hárman is elköszöntek a nyáron a Környe SE női labdarúgócsapatától: Szabó Kriszta NB-s bajnokságba igazolt, Pákai Zsuzsanna külföldre költözik, s egyelőre Dodonka Hajni is befejezte pályafutását. A hiányzókat ismét pótolni kellett, ami Raffai Sándor edző reményei szerint sikerült is, hiszen másfél év után visszatért Cserháti Anita, valamint Tatabányáról leigazolták a fiatal Németh Zsófit, aki a csapat hasznos tagjává csiszolható.

A fizikai felkészülést a roppant nagy meleg hátráltatta, de ugyanezzel a nehézséggel valamennyi csapat megküzdött. A környeiek is tették, amit tudtak és bírtak. A felkészülési mérkőzések jól sikerültek, győzelem Bicskén, Móron és hazai pályán a Sopron ellen, csupán a Környei Öregfiúk együttesét nem sikerült térdre kényszeríteniük a hölgyeknek.

A csapat az első fordulóban Nádasdladányon lépett pályára, ahol igazi szezon eleji formát mutatva már a 2. percben kapitulált hátul. Ez szerencsére kellően felrázta a gárdát és sokszor szemet gyönyörködtető játékkal 8-1-re fordítottak a lányok, így kellő önbizalommal várják az előttük álló két csúcsrangadót. Augusztus 31-én, szombaton 16.30-kor máris következik a megye legnagyobb rangadója a Tatabányai Amazonok ellen hazai környezetben, így a csapat bízik benne, hogy a környei szurkolók sem maradnak otthon, számíthatnak a buzdításukra.

Az biztos, hogy ők győzni szeretnének, mert – ahogy az edző fogalmazott – győzni kell!

 

 

Megosztás