Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Július 1-jétől a megye valamennyi településén a katasztrófavédelem végzi a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében. A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket.

Az ellátás zavartalansága érdekében a központ munkáját a Megyei Ellátási Csoportok támogatják, amelyek elsődleges feladata az ellátási területhez kapcsolódó sormunka és a soron kívüli kéményseprőipari feladatok munkaszervezése.

Általános tájékoztatásért látogasson el a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalra, vagy tárcsázza az 1818 ingyenesen hívható központi telefonszám 9.1.6-os menüpontját.

Ügyeit írásban a honlap ügyfélszolgálati oldalán az Ügyintézés pontból indítva a nap 24 órájában, vagy e-mailben a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre küldve, vagy postai úton a 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldve intézheti.

Telefonon a 1818-as kormányzati ügyfélvonal 9.1. menüpontjában, a kiválasztott feladat alszámán jelentkező ügyintéző, vagy személyesen – ügyfélfogadási időben – a megyei ellátási csoport munkatársai állnak rendelkezésére.

Az ügyfélfogadási idő országosan hétfő: 8-20, kedd – péntek: 8-14 óráig működik. A Komárom-Esztergom Megyei Ellátási Csoport címe: 2900 Komárom, Tűzoltó utca 1.

forrás: katasztrofavedelem.hu

Megosztás