Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

szűrés_04Díjtalanul látogatható tavaszváró egészségdélutánt szervez a Művelődési Ház március 4-én (péntek) 14 és 18 óra között. A Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya (volt ANTSZ) munkatársainak részvételével az érdeklődőket testtömeg mérés, BMI mérés, izom %, testzsír %, hasi zsír és alapanyagcsere kalkuláció, vérnyomás-mérés, 2-es típusú diabetes kockázatértékelő kérdőív, táplálkozási tanácsadás, vércukor és koleszterinszint mérés várja.

A Komárom-Esztergom Megyei Rákellenes Egyesület közreműködésével lesz vastagbélrákszűrés (székletvizsgálattal, az 1 000 Ft-os laboratóriumi díj megfizetése mellett) és vérvételes prosztataszűrés is, valamint Bach virágterápia és gyógykenőcs készítmények.

A lelki felfrissülésre és megtisztulásra vágyók a délután folyamán Járóka Ferencnéhez, Loncihoz is fordulhatnak. Ízelítő a spiritiszta „repertoárjából”: radioesztézián, reflexológián alapuló állapotfelmérés, auramérés, auratisztítás, energiaszint mérés, energia feltöltés, csakratisztítás, beállítás.

Tavaszváró egészségdélután március 4-én 14 és 18 óra között a Művelődési Házban!

Megosztás