Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség egy környei testvérpár ellen. A gyanú szerint a 36 éves T. I. és a 30 éves T. Zs. 2015 januárjában egy helyi lakatlan családi ház ablakát benyomva bemásztak az épületbe. Az ingatlanból szerszámgépeket, mosdó kagylót, csaptelepet, számítógépet vittek el.

A két férfi nemcsak a házba jutott be, hanem a falat megbontva bementek a ház mögötti műhelyekbe is. A tárolókból szerszámokat, szerszámgépeket, Cd lejátszót, létrát, talicskát vittek magukkal. A következő hónapokban a gyanúsítottak többször is visszamentek a házhoz, és az udvaron lévő műhelyekből szerszámokat, vasanyagokat, kerítéselemeket, műszaki cikkeket tulajdonítottak el.

A tatabányai nyomozók az alapos adatgyűjtést követően azonosították a tetteseket és 2015. április 9-én gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást 2015. augusztus 4-én lezárta és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Megosztás