Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

környe-somlóA Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó sorozat tizenkettedik szezonja kezdődött meg szombaton hagyományosan Várgesztesen, hiszen annak idején Pillmann Ferenc a Várgesztesi Sport és Faluvédő Egyesület elnökeként indította útjára, hogy a térség német nemzetiségű településeinek focistái télen is rúghassák a bőrt, s nem utolsó sorban megküzdjenek a kupáért.

u-9-környe-somlóA program két éve az utánpótlás korosztállyal is kibővült, így szombat délelőtt a főszerep a Kecskéd, Környe, Vértesi Erőmű és Vértessomló U9-es csapataié volt, s a gyerekek ugyanolyan elszántan és lelkesen vívták a mérkőzéseket, mint az őket követő nagyok. A fiatal labdarúgók a hat mérkőzés alatt 32 gólt szereztek, a legeredményesebbnek a Környe bizonyult, mögötte végzett a Kecskéd, a harmadik helyet a Vértesi Erőmű, míg a negyediket a Vértessomló szerezte meg.

kecskéd-várgesztesA felnőttek délután egyetlen góllal múlták felül a kicsiket. Náluk 33 alkalommal rezgett a háló, igaz, a nyitó Kecskéd – Várgesztes összecsapáson épp a hazaiak üres kapuja felé csorgott a labda, s már csak pár méterre volt a gólvonaltól, amikor a bíró lefújta az első félidőt. Így 4-2-es kecskédi vezetéssel cseréltek térfelet, s az eredmény nem is változott a találkozó végére. A Vértessomló szintén 4-2-es győzelmet aratott a Környe felett, 3-3 arányban egalizált a gesztessel, viszont 2-1-re kikapott a Kecskédtől, így a fordulót az őt legyőző csapat mögött zárta. Környe egyenlege, a két vereség és egy győzelem a harmadik helyhez bizonyult elegendőnek, míg a negyedik helyen a Várgesztes végzett.

A ranglista azonban még változhat, hiszen az, hogy végül kihez kerül a Sváb Kupa, a következő hetekben dől el a sorozatmérkőzések további helyszínein, legközelebb Környén.

környe-somló_02 környe-somló_03 környe-somló_05 környe-somló_06 környe-somló_07 u-9-környe-somló_02 u-9-környe-somló_03 u-9-környe-somló_04 u-9-környe-somló_06 u-9-környe-somló_08 u-9-környe-somló_11 u-9-környe-somló_14

Megosztás