arrow-left Vissza

Ujjongó énekkel dicsérlek!

Ujjongó énekkel dicsérlek!
Vallás
2024. április 12.
Egyházzenei áhítat Pálmai Árpád egyházzenésszel a Húsvéti örvendezés jegyében április 21-én 16 órától a környei Római Katolikus Templomban.

„Egész életemben az Úrnak énekelek.”  – vallja a zsoltárossal együtt Pálmai Árpád egyházzenész, karnagy, előadóművész. Húsvéti egyházzenei áhítatában énekszóval, orgonával és régi hangszerekkel arról tesz tanúbizonyságot, hogy a zene, és különösképpen is az éneklés milyen csodálatos, Istentől kapott kincs az ember számára. Énekelt imádságaival, melyeket a magyar zenetörténet több mint ezeréves kincsestárából válogatott, a hallgatóságot is közös istendicséretre hívja. Az érdekes magyarázatokkal színesített rendhagyó történelem- és énekóra során szent eleinkhez csatlakozunk, és Szűz Mária közbenjárását kérjük nemzetünkre, hazánkra, településünkre és közösségünkre. Közös zenés ünnepünket a Húsvét öröme ragyogja át, és figyelmünket már Pünkösd ünnepére is irányítja.

A közös éneklés örömével és szeretettel vár mindenkit a szervező Környei Római Katolikus Plébánia és Háromkirályok Alapítvány.

Széchenyi támogatás logó Széchenyi támogatás logó