arrow-left Vissza

Adventi gyertyakereső

Adventi gyertyakereső
Kikapcsolódás
2022. december 05.
Idén december 4-én indult az első játék. A hideg szeles idő ellenére 104 játékos jelentkezett az indítóponton, hogy megkeressék az Adventi Gyertyakeresők Titkos Társaságának titkos gyülekezőhelyét.

A szabályok tisztázása után esküt tettek, hogy minden erejükkel, legjobb tudásukkal és erős hitükkel azon lesznek, hogy a gyűlés titkos helyszínét megtalálják.

Elsőként a házszámot nyomozhatták ki a templom körül található emléktáblák segítségével. Az utca szó megfejtéséhez Erzsébet királyné férjének családnevére és a kalcium vegyjelére volt szükség. Végül az utca nevét a védőnői rendelő ablakaiban kirakott mondatok segítségével lehetett megfejteni. Első vendéglátónk, Andor Ildikó nagy szeretettel, finom süteményekkel és forró teával várta a kalandorokat. Nagyon köszönjük neki, hogy vállalta ezt a nemes feladatot!

Jövő héten vasárnap, 11-én új játékkal és új titkos címmel várjuk a játékosokat. Az indítópont újra a plébánián lesz. Ebben a játékban mobilinternetre és QR kód olvasóra lesz szükség. Qr kódokat rejtünk el a faluban, azok rejtvényeket rejtenek. Így derül fény a pontos címre. Íróeszközt érdemes hozni. Mindenki jól öltözzön fel! Aztán indulhat a kaland!

Mindenkit szeretettel várunk, indulás ismét 13 és 15 óra között!

 

Maticsné Szabó-Kovács Ágnes

Kapcsolódó galériák
Széchenyi támogatás logó Széchenyi támogatás logó