arrow-left Vissza

Álláspályázat

Álláspályázat
Felhívás
2024. július 17.
A Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények a Környei Segítő Szolgálata gondozó-ápoló asszisztens álláshelyére pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében.

Tevékenységi kör (ellátandó feladatok): A TJ ESZI Környei Segítő Szolgálatánál végzett feladatok közül:

TJ ESZI Környei Segítő Szolgálat gondozójaként azokkal az idősekkel foglalkozik, akik szociális és mentális támogatásra szorulnak. Elsődlegesen a foglalkoztatás a cél, ami a pszichés gondozásnak, az egészségi állapot megóvásának része. További cél a klubtagok életének tartalmas programokkal történő megtöltése koruknak, érdeklődési körüknek megfelelően. A gondozás elemeit szem előtt tartva foglalkozik az ellátottakkal a napi, heti és éves munkaterv szerint. Egészségügyi alapellátás és szakellátás igénybevételének megszervezése.

Szabadidős programok szervezése (társadalmi, egyházi, egyéni ünnepek lebonyolítása). Házi segítségnyújtás keretében gondoskodik azokról az időskorú személyekről, akik otthonukban önmaguk ellátására saját erőből nem képesek. Segít a környezeti, a testi higiénia megteremtésében, bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, orvoshoz kísérésben, háztartás vitelében, kapcsolattartásban. Étkeztetéssel kapcsolatban: adminisztratív és ebédszállítási feladatokat lát el.

 

Kapcsolódó dokumentumok
Széchenyi támogatás logó Széchenyi támogatás logó