arrow-left Vissza

Generációk találkozása az idősek klubjában…

Generációk találkozása az idősek klubjában…
Helyi hírek
2024. október 08.
Szeptember végén első alkalommal került megrendezésre a generációk találkozása. Rendezvényünk fő mottója, hogy a gyermekek és az idősek kapcsolta milyen nagy jelentőséggel bír.

Fel kell ismernünk a generációk közötti együttműködés fontosságát, hogy a fiatalok és az idősek kölcsönösen tanuljanak egymástól, megismerjék a múltat és közösen beszéljenek a jövőről.

Hisz az idősebb generáció rengeteg bölcsességgel és élettapasztalattal rendelkezik, melyet a fiatalabb korosztálynak átadva tudják életútjaikat egyengetni. A gyermekek a mosolygós vidám jelenlétükkel, örömet és boldogságot csaltak időseink arcára, ezzel feledtetve bújukat és bánatukat.

Elsőként Fazekas Anna: Öreg néne őzikéje című versét hallhattuk Debity Gyuláné Erika néni és Müller Istvánné Mariska néni előadásában. Őket követte a Környei Vackor Óvoda és Bölcsőde Gomba csoportjának táncos, zenés műsora. A vers és a tánc után következett egy népmese, melyet Rechoreghné Marika mondott el nekünk, mesélt a szóló szőlőről, a mosolygós almáról és a csengő barackról. Ez a délelőtt a játékról, az örömről és vidámságról szólt.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Környe Község Önkormányzatának, hogy támogatták rendezvényünk megvalósulását, s mindenkinek, aki hozzájárult rendezvényünk sikerességéhez.

Halász-Becker Anita

Kapcsolódó galériák
Széchenyi támogatás logó Széchenyi támogatás logó